APEMAN A86 με διπλή (selfie) οθόνη, 4K 24MP WiFi Αδιάβροχη 40M, 4XZoom με γυροσκοπική σταθεροποίηση & διόρθωσης παραμόρφωσης

115,00

4K 30FPS UHD video and 24MP photo
Double-sided screen and touch screen
Electronic EIS anti-shake function
170° wide angle
40 m waterproof camera and diving mode
2 x 1050 mAh batteries and charger

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 

 

Κωδικός προϊόντος: ACTION CAM 044 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Διπλή οθόνη και οθόνη αφής

Εξοπλισμένο με διπλή έγχρωμη οθόνη εμπρός και πίσω, αρκετοί τρόποι λήψης selfie για λήψη vlog. Οθόνη αφής με υψηλή ευαισθησία, ταχύτερη και ελευθερία εκτέλεσης της ιδέας σας ανά πάσα στιγμή.

Εγγενής λήψη 4K / 30 FPS και ρυθμιζόμενη λήψη ευρείας γωνίας

Τα εξαιρετικά υψηλά pixel 24 MP καταγράφουν με σαφήνεια κάθε λεπτομέρεια. 4K / 30FPS, καταγράψτε την υπέροχη περιπέτεια με την οικογένεια και τους φίλους σας. Λήψη ευρείας γωνίας, εύκολη προσαρμογή σε διαφορετικές σκηνές.

EIS και διόρθωση παραμόρφωσης

Ενσωματωμένο EIS και Διόρθωση παραμόρφωσης για πιο σταθερό βίντεο. Ακόμη και για extreme sports με υψηλές δυσκολίες, εφόσον τολμάς να σκεφτείς, να κάνεις και να τολμήσεις να ρισκάρεις, αυτή η αίθουσα δράσης θα είναι πάντα ο ιδανικός σου συνεργάτης.

Πολλαπλές λειτουργίες λήψης, πιο βολικές για χρήση και κοινή χρήση

Το ενσωματωμένο WiFi απλοποιεί και επιταχύνει τη μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο σε smartphone και υπολογιστές. Μια ποικιλία λειτουργιών λήψης έχουν σχεδιαστεί για διαφορετικές ανάγκες: συμπεριλαμβανομένης της συνεχούς λήψης, της αργής κίνησης, της λήψης με καθυστέρηση και καθυστερημένη λήψη, διευκολύνοντας την εγγραφή αποσπασμάτων ζωής.

Μπαταρία 4x 1050mAh και αντοχή στο νερό έως 40M

Οι 2 γνήσιες μπαταρίες, συν την μπαταρία και το σετ φορτιστή, διαθέτουν συνολικά 4 μπαταρίες για μακροχρόνια χρήση. Με 40 μέτρα στεγανοποίησης και κατάδυσης, μπορείτε να εξερευνήσετε τον υποβρύχιο κόσμο χωρίς κανένα δισταγμό και μπορείτε να καταγράψετε έναν κόσμο διαφορετικό από αυτόν στη γη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “APEMAN A86 με διπλή (selfie) οθόνη, 4K 24MP WiFi Αδιάβροχη 40M, 4XZoom με γυροσκοπική σταθεροποίηση & διόρθωσης παραμόρφωσης”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart