Surfola SF430 (οθόνη αφής, WiFi, 4K 60 FPS, Εξωτερικό μικρόφωνο, 8X Zoom με τηλεχειριστήριο)

118,00

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ SF430

επαγγελματική ποιότητα βίντεο

Η σπορ κάμερα Surfola SF430 διαθέτει εγγραφή βίντεο ultra HD 4K/60fps. Μπορείτε να τραβήξετε εκπληκτικά βίντεο για να θυμάστε την περιπέτειά σας με ευκρινή και καθαρή ποιότητα βίντεο.

κινηθείτε όπως θέλετε

Μπορείτε να ελέγξετε την κάμερα δράσης από απόσταση χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της λειτουργίας βίντεο και της λειτουργίας φωτογραφίας εύκολα πατώντας το κουμπί στο τηλεχειριστήριο. Το τηλεχειριστήριο δεν είναι αδιάβροχο.

μοιραστείτε άμεσα με το ενσωματωμένο Wi-Fi

Η αθλητική κάμερα Surfola SF430 έχει δυνατότητα Wi-Fi, μπορείτε να συνδέσετε την αθλητική κάμερα στο smartphone ή το tablet σας. Η εφαρμογή βοηθά στην προεπισκόπηση και λήψη του περιεχομένου σας και παρέχει μεγάλη ευκολία για κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

 

Κωδικός προϊόντος: ACTION CAM 056 Κατηγορίες: , Ετικέτα:
  • Βίντεο 4K/60fps & Φωτογραφία 20MP】 Η αθλητική κάμερα Surfola SF430 έχει παραμέτρους μπροστά από τις περισσότερες αθλητικές κάμερες. Ο ρυθμός καρέ βίντεο μπορεί να φτάσει τα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε ανάλυση 4K, πράγμα που σημαίνει ότι το βίντεο θα είναι πιο ομαλό και πιο σταθερό και πιο κατάλληλο για αθλητικές σκηνές. Η ευκρινή ποιότητα εικόνας 20MP κάνει αυτή τη action camera ιδανική και για ζωντανή εγγραφή.
  • 📷【Αθλητική κάμερα με οθόνη αφής LCD】 Η αθλητική κάμερα SF430 μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο με το πάτημα των κουμπιών, αλλά και μέσω της υψηλής ευαισθησίας οθόνης αφής. Οι ηλικιωμένοι και οι έφηβοι μπορούν επίσης να ξεκινήσουν γρήγορα. Η οθόνη LCD μπορεί να εξαλείψει το εφέ fisheye που προσφέρει η ευρυγώνια κάμερα και να λάβει ένα ευρυγώνιο βίντεο χωρίς παραμόρφωση.
  • 📷【40M Υποβρύχια Κάμερα】Μετά την εγκατάσταση της αδιάβροχης θήκης (περιλαμβάνεται), η κάμερα δράσης μπορεί να εισέλθει στα 40M υποβρύχια για να εξερευνήσει έναν πιο μυστηριώδη υποβρύχιο κόσμο. Τα ισχύοντα σενάρια περιλαμβάνουν κολύμπι, καταδύσεις, σέρφινγκ, κωπηλασία κ.λπ.
  • 📷【Πλούσιες μέθοδοι σύνδεσης】Η κάμερα δράσης SF430 μπορεί να συνδεθεί σε κινητό τηλέφωνο ή tablet μέσω Wi-Fi και να μοιραστεί άμεσα την ευτυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το HDMI μπορεί να συνδεθεί σε τηλεόραση ή υπολογιστή για αναπαραγωγή σε μεγάλη οθόνη. Το τηλεχειριστήριο (περιλαμβάνεται) μπορεί να κάνει εναλλαγή μεταξύ λήψης φωτογραφιών και βίντεο μεγάλων αποστάσεων.
  • 📷【Πολλαπλές λειτουργίες λήψης & αξεσουάρ】 5 λειτουργίες βίντεο: κανονικό βίντεο / βρόχο βίντεο / βίντεο με χρονική καθυστέρηση / αργή κίνηση / γρήγορη κίνηση. 5 Λειτουργίες φωτογραφίας: Κανονική φωτογραφία/Time-lapse Φωτογραφία/Συνεχής φωτογραφία/Time-lapse Φωτογραφία i/Φωτογραφία μεγάλης έκθεσης. 18 είδη αξεσουάρ μπορούν να επεκτείνουν σημαντικά τα σενάρια χρήσης, συμπεριλαμβανομένων δύο μπαταριών 1350 mAh και ενός εξωτερικού μικροφώνου

   

 

 

 

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Surfola SF430 (οθόνη αφής, WiFi, 4K 60 FPS, Εξωτερικό μικρόφωνο, 8X Zoom με τηλεχειριστήριο)”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart