Surfola SF230 (4K 30FPS με μικρόφωνο, Τηλεχειριστήριο, Anti-Shake EIS, Μπαταρία 2x1050mAh)

105,00

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ SF230

μικρό και εύχρηστο

Η σπορ κάμερα Surfola ζυγίζει μόνο 43 γραμμάρια και συνοδεύεται από 19 αξεσουάρ τοποθέτησης, επεκτείνοντας σημαντικά την αθλητική σκηνή.

διπλά μικρόφωνα

Εκτός από τα ενσωματωμένα ηχεία που συνοδεύουν την κάμερα δράσης, υπάρχει επίσης ένα εξωτερικό μικρόφωνο που μπορεί να μειώσει τον θόρυβο στη συσκευασία, το οποίο μπορεί να καταγράφει πιο καθαρούς ήχους.

δημιουργική αθλητική κάμερα

Η σπορ κάμερα Surfola προσφέρει διαφορετικές επιλογές φίλτρων. Το time lapse και η αργή κίνηση μπορούν να ζωντανέψουν τη δημιουργικότητά σας στο βίντεο.

αθλητική κάμερα πολλαπλών χρήσεων

Η σπορ κάμερα Surfola διαθέτει λειτουργία εγγραφής βρόχου, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάμερα ταμπλό. Αφού συνδεθείτε στον υπολογιστή μέσω καλωδίου USB, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κάμερας web.

 

 

 

Κωδικός προϊόντος: ACTION CAM 057 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Σχετικά με αυτό το προϊόν

  • 【4K/30FPS&20MP】 Η αθλητική κάμερα Surfola SF230 έχει ανάλυση 4K UHD, βίντεο έως 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και pixel έως 20 MP. Όχι μόνο μια αθλητική κάμερα για αθλήματα, αλλά και μια κάμερα για ταξίδια σε εξωτερικούς χώρους.
  • 【Υποβρύχια κάμερα & αδιάβροχη θήκη】 Τοποθετήστε την κάμερα δράσης σας στην αδιάβροχη θήκη και στερεώστε τη σταθερά, και μετά μπορείτε να βουτήξετε κάτω από 131 πόδια. Απλώς φέρτε την αθλητική κάμερα για να απολαύσετε κολύμπι, σέρφινγκ, βαρκάδα και άλλα θαλάσσια σπορ.
  • 【WIFI&HDMI&USB】Μπορείτε να συνδεθείτε στο τηλέφωνό σας μέσω WIFI για να κάνετε προεπισκόπηση, λήψη και διαγραφή όσων υπάρχει στην κάμερα δράσης. Το HDMI σάς επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη ανά πάσα στιγμή. Συνοδεύεται από καλώδιο USB, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φόρτιση και σύνδεση με τον υπολογιστή.
  • 【170° Wide Angel & Anti-Shake】 Εξοπλισμένο με μια ποικιλία λειτουργιών, όπως ευρεία γωνία 170°, time-lapse, αργή κίνηση, φωτογραφία ριπής κ.λπ., καθώς και αντικραδασμική λειτουργία, η Surfola θα γίνει η αθλητική σας φωτογραφική μηχανή.
  • 【Εξωτερικό μικρόφωνο & τηλεχειριστήριο】 Η αθλητική κάμερα SF230 διαθέτει εξωτερικό μικρόφωνο, το οποίο μπορεί να μειώσει τον θόρυβο. Μπορείτε να εγγράψετε εικόνες και βίντεο από απόσταση μέσω του τηλεχειριστηρίου, ειδικά όταν τα χέρια σας δεν μπορούν να φτάσουν την κάμερα δράσης.

 

 

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Surfola SF230 (4K 30FPS με μικρόφωνο, Τηλεχειριστήριο, Anti-Shake EIS, Μπαταρία 2x1050mAh)”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart