Ordro EP6 Plus (4K Camcorder Hands-Free Video Camera Portable FPV WiFi Vlog Recorder with Remote Control)

210,00

4K Camcorder Hands-Free Video Camera Portable FPV Video Camera Full HD 1080P 60FPS WiFi Vlog Camera Recorder with Remote Control

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 6948592698

 

 

 

Κωδικός προϊόντος: ACTION CAM 062 Κατηγορίες: , Ετικέτα:
  • Περιγραφή

    Eνεργή κάμερα ενσωματωμένη με ιμάντα που τοποθετείται στο κεφάλι και το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορεί να τραβήξει εικόνες πλησιέστερα στο ανθρώπινο οπτικό πεδίο στο ίδιο ύψος με τη γραμμή όρασης.

    EP6 Παρέχει ολοκληρωμένη προβολή πρώτου προσώπου, ωραία κάμερα vlog:

    Αυτή είναι μια ενεργή κάμερα ενσωματωμένη με ιμάντα που τοποθετείται στο κεφάλι και το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορεί να τραβήξει εικόνες πλησιέστερα στο ανθρώπινο οπτικό πεδίο στο ίδιο ύψος με τη γραμμή όρασης.

    EP6 Παρέχει ολοκληρωμένη προβολή πρώτου προσώπου, ωραία κάμερα vlog:

    Μπορείτε να τραβήξετε βίντεο από την ίδια οπτική γωνία με τον φωτογράφο, ώστε ακόμη και όσοι παρακολουθούν το βίντεο να βιώσουν τον ρεαλισμό και την καθηλωτική αίσθηση σαν να ήταν εκεί .

    Εκτός από τα συνηθισμένα ρεκόρ ζωής, επαγγελματίες όπως οδοντίατροι και κομμωτές μπορούν να φορούν ORDRO EP6 και να πυροβολούν ενώ εργάζονται. Βοηθά επίσης στη βελτίωση της τεχνολογίας!

    Μπορούν να επιλεγούν πολλαπλά fps:

    30fps, 60fps και άλλες εικόνες υψηλής ποιότητας με την ομαλή κίνηση κατέστησαν δυνατή τη λήψη λεπτομερών βίντεο. Ο ρυθμός καρέ σημαίνει την ομαλότητα του βίντεο. Όσο μεγαλύτερος είναι αυτός ο αριθμός, τόσο πιο ομαλό είναι το βίντεο.

    Δυνατότητα λήψης κατά την εγγραφή Εξοπλισμένο με αισθητήρα

    CMOS , μπορείτε να τραβήξετε καθαρές λεπτομέρειες, ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας σε πλήρη ανάλυση και να τραβάτε ζωντανά τη νύχτα και τη βροχή.

    Σφαιρικός γυάλινος ευρυγώνιος φακός 120 μοιρών:

    Εξοπλισμένος με σφαιρικό γυάλινο φακό ευρείας γωνίας που μπορεί να τραβήξει έως και 120 μοίρες, κάτι που είναι συγκρίσιμο με την ανθρώπινη γωνία θέασης.

    Πολυστρωματική επίστρωση

    Λέγεται ότι οι φακοί της κάμερας είναι «σημαντική επίστρωση».
    Το “ORDRO EP6 Plus” έχει την ίδια επίστρωση πολλαπλών στρώσεων με μια αντανακλαστική κάμερα ενός φακού, η οποία καταστέλλει την ανάκλαση του φωτός κάθε μήκους κύματος και αυξάνει τη μετάδοση του φωτός.

    Μίνι φορητό Όμορφο και ανθεκτικό

    Η εμφάνιση είναι κατασκευασμένη από υλικό ABS υψηλής πυκνότητας, το οποίο είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη. Βάρος μόνο 70 γρ

    Έξυπνη εφαρμογή (OD CAM) Χειριστήριο συμβατό με Apple / IOS / Android

    • Πλήρης έλεγχος κάμερας, ζωντανή προεπισκόπηση, αναπαραγωγή και ρύθμιση κάμερας.
    • Λήψη αρχείων και κοινή χρήση στον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης.

    Βολικό τηλεχειριστήριο:

    Το αποκλειστικό τηλεχειριστήριο συνδέεται αυτόματα με απλή ενεργοποίηση της κύριας μονάδας. Δεν απαιτούνται περίπλοκες ρυθμίσεις.
    Η απόσταση λειτουργίας των 3 μέτρων είναι ασφαλής και είναι εύκολο στη χρήση με απλό σχεδιασμό μόνο με ένα κουμπί φωτογραφίας και ένα κουμπί βίντεο .

  

 

 

 

 

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ordro EP6 Plus (4K Camcorder Hands-Free Video Camera Portable FPV WiFi Vlog Recorder with Remote Control)”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart