Προσφορά!

Insta360 One RS Boosted 4K Edition (Αδιάβροχη)

450,00 348,00

 

Η GoPro μπορεί να έκανε την κάμερα δράσης γνωστή, αλλά δεν είναι πλέον ο κυρίαρχος παίκτης στην αγορά που έκανε δημοφιλή. Εκτός από τολμηρούς κλώνους, υπήρξαν και άλλες μάρκες , μερικές φορές με ενδιαφέρουσες επιδόσεις. Παρόλο που ξεκίνησε αρχικά με κάμερες 360 μοιρών, η Insta360 άρχισε να φτιάχνει όνομα στην αγορά της κάμερας δράσης τα τελευταία χρόνια. Η πιο πρόσφατη λήψη βασίζεται στα θεμέλια μιας αρθρωτής κάμερας δράσης που σας επιτρέπει να αποφασίσετε πώς και πού θέλετε να αρχίσετε να καταγράφετε αυτές τις πολύτιμες αναμνήσεις και τα τολμηρά ακροβατικά. Ο νέος φακός 4K Boost είναι η ιδανική επιλογή για αθλητές, λάτρεις της περιπέτειας και δημιουργούς για να τραβήξουν ζωντανές και λεπτομερείς λήψεις δράσης. Με έναν αναβαθμισμένο αισθητήρα εικόνας 1/2″ 48MP, ο νέος φακός τραβάει ευκρινή βίντεο 4K 60fps και τις καλύτερες φωτογραφίες 48MP στην κατηγορία.

 

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 

 

 

 

 

Κωδικός προϊόντος: ACTION CAM 069 Κατηγορίες: , , , , Ετικέτα:

Το Insta360 λάνσαρε τον διάδοχο της Insta360 One R, της τελευταίας αρθρωτής κάμερας δράσης της εκπληκτικής κινεζικής εταιρείας. Ρίξτε μια ματιά στη σύντομη κριτική μας για το Insta360 One RS για να αποφασίσετε εάν πρέπει να το αγοράσετε και ποια έκδοση θα είναι κατάλληλη για εσάς.

Το Insta360 είναι παγκοσμίως γνωστό για τις κάμερες 360 μοιρών του και το One R έχει ενσωματώσει τη δυνατότητα σε μια κάμερα δράσης που επιτρέπει στους χρήστες να πάνε οπουδήποτε και να κάνουν οτιδήποτε. Το νέο One RS είναι η πρώτη αναβάθμιση υλικού της σειράς και βασίζεται στον ίδιο πυρήνα.

Το OneRS έχει επεξεργαστεί τα ελαττώματα του προκατόχου του και τα έλυσε αποτελεσματικά. Ωστόσο, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν μπορεί να ανταγωνιστεί τη σειρά Go Pro με κορυφαίες κάμερες δράσης.

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε μια κάμερα δράσης all-in-one που σας επιτρέπει να επεκτείνετε τις δυνατότητες λήψης σας και να λειτουργεί παντού, θα πρέπει να εξετάσετε αυτήν την εξαιρετική επιλογή.

Ο φακός 4K Boost είναι ικανός για λήψη ισοδύναμου εστιακού μήκους 16 mm. Υπάρχει μια μπαταρία 1445 mAh στη βάση. Όλα τα εξαρτήματα πωλούνται χωριστά καθώς και σε συσκευασίες που βασίζονται σε έναν ή σε ένα σετ φακών.

Ένα εξάρτημα RS συνδέεται μέσω οπών καρφίτσας και μπορεί κανείς να ρυθμίσει εύκολα την κάμερα δράσης. Ο σχεδιασμός είναι ανθεκτικός και έχει βαθμολογία IPX8 για προστασία από το νερό και τη σκόνη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έως και 16 πόδια κάτω από το νερό.

 

Προδιαγραφές και σχεδιασμός του Insta360 One RS

Το Insta360 One RS διαθέτει ισχυρές προδιαγραφές σε συμπαγή αλλά ελαφρώς πιο ογκώδη σχεδιασμό. Αποτελείται από τρία κύρια μέρη – τον ​​πυρήνα, τον φακό της κάμερας και τη βάση της μπαταρίας. Ο πυρήνας φιλοξενεί έναν άγνωστο επεξεργαστή, μια οθόνη 1,5 ιντσών, ένα μικρόφωνο, μια υποδοχή κάρτας microSD και μια θύρα USB-C.

  • ONE RS CORE – Το One RS βασίζεται στον προκάτοχό του, με βασικές εμπειρίες χρήστη και αναβαθμίσεις απόδοσης. Ένας νέος 67% ταχύτερος πυρήνας RS παρέχει καλύτερη σταθεροποίηση στην κάμερα και καθαρότερο ήχο. Η νέα μπαταρία 21% μεγαλύτερης χωρητικότητας σάς επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες για περισσότερη ώρα χωρίς διακοπή και η επανασχεδιασμένη βάση κάνει την αλλαγή φακών ακόμα πιο εύκολη
  • 4K 60fps με FlowState – Με τον ισχυρό ONE RS Core, όλοι οι νέοι και οι υπάρχοντες ευρυγώνιοι φακοί μπορούν πλέον να αποδίδουν βίντεο αργής κίνησης 4K 60fps στην κάμερα σε λειτουργία σταθεροποίησης FlowState.
  • Crisper Audio – Το RS Core διαθέτει τώρα τρία μικρόφωνα για να καταγράψετε τον ήχο που θέλετε και έναν αλγόριθμο μείωσης θορύβου ανέμου για την αφαίρεση του θορύβου που δεν έχετε.
  • 4K Boost Lens – Μηδενική δράση με τον 4K Boost Lens Στιβαρός και ανθεκτικός, με ολοκαίνουργιο αισθητήρα εικόνας 1/2″ για φωτογραφίες 48MP, βίντεο ευρείας οθόνης 6K, ενεργά βίντεο HDR και πολλά άλλα.
  • Περιεχόμενα κουτιού: 1 RS Core & 4K Boost Lens Mod

 

Dimensions 1.9 x 2.8 x 1.3 inches
Weight 4.3 oz
He writes action camera
Sensor accuracy 48 mega pixel
Sensor type CMOS
Memory Card Slots 1
Memory Card Format microSDXC card
Battery Type internal
stability Digital
touch screen yes
Connection Bluetooth, USB-C, WiFi
Maximum waterproof depth 16 feet
Video Resolution 4K, 5.7K 360°
HDMI output Nobody
flat profile yes

 

  

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Insta360 One RS Boosted 4K Edition (Αδιάβροχη)”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart